tomahawk 903
 • goga
  Posts: 2
  Pozdravljeni!
  Kakšne so kaj izkušnje glede kvalitete tomahawk pušk?
  So vredne nakupa?
  uporabljal bi jo 2 do 3 krat letno za golobe in 2 do 3 krat za lov.
 • MIslim da goga nima v mislih lov z zračnim orožjem glede na to da je objavil v sklopu pravo orožje.
 • ŽigaŽiga
  Posts: 39
  Tomahawk sploh ne dela zračnega orožja kakor vem. Samo pravo pa še to samo šibrovke. Pa tudi golobe je najbrž mislil glinene, katere je z zračnim orožjem rahlo do pretežno neumno streljati.
 • PanterPanter
  Posts: 592
  Prvo sploh da napišem,da imam Ne filtrirano spletno stran in mi prikažuje mešano,tako sem po sklopu iz mojih interesov (zračno oro.) takoj mislil da je človek s zračnim mislil streljat živali. TAKO SE OPRAVIČUJEM DA SEM SE ZALETEL S MOJIM MNENJEM!
  A da mi pa piše da sem bolan,pa joj ko eni res imajo mišice prek neta in gobce velike.......

  Naj si to sploh več noben ne drzne napisat,ker verjemite fantje ne splača se provucirat NA TEM FORUMU SE VSAKEGA DOTIKAM S RESPEKTOM IN TO PRIČAKUJEM ZASE ISTO!!

  sharp shooter in Žiga,hvala ker sta me spodobno seznanila,kajti zadnje čase je bilo polno tega AIR GUN huntanja na tem forumu! in mrzim te ljudi,tako da sem reagiral.....

  lp,Panter
 • goga
  Posts: 2
  Panter! V tvojem postu nisem opazil respekta do mene, čeprav navajaš, da ga do vsakega izkazuješ. Sam sem objavil prvo objavo na tem forumu in sicer z namenom, da izvem če ima mogoče gdo med vami omenjeno puško tomahawk 903. Puška se prodaja na spletni strani trgovine rojal, je puška z gladko cevjo kalibra 12/76, kar ni zračna puška, prav tako pa nimam pojma gdo je ta grega, ki ga omenjaš v postu. 
  Vidim, da je forum rezerviran za omejeno družbo in novih članov ne sprejemate.
  Se opravičujem ker motim.
  Nasvidenje!
 • ŽigaŽiga
  Posts: 39
  Goga predlagam ti da pobrskaš še po drugih forumih kjer se o tem res veliko piše, ker so na temu forumu večinoma samo airgunerji, za tistih nekaj lovcev ki so včasih bili aktivni tukaj pa mislim da so nehali brati in pisati sem, še manj verjetno pa je da ima kdo od njih izkušnje s prav to puško. Poleg tega bi se ti pa še zelo splačalo osebno iti v Rojal in tam prašat za nasvete in si tudi kaj ogledat.
 • PanterPanter
  Posts: 592
  Prvo,goga ti povem,da Gregor je bil en ki je pretiraval s posti o huntanju!
  Drugo ti si mi napisal da sem bolan,tako da je s respektom zatajilo tukaj s tvoje strani,jaz sem le povrnil,Ampak da pa si ne zaželen TEGA PA NOBEN NI OMENJAL!
  VSEKAKOR SI ZAŽELEN IN O TEM ODLOČA MODERATOR NE JAZ!!

  V VSEH FORMALNOSTIH SE OPRAVIČUJEM IN TI IZRAŽAM DOBRODOŠLICO :)>- TAKO DA POZABIMO NA TO KAR JE BILO IN ZAČNEMO ZNOVA!

  LP
  lp,Panter

Pozdravljeni, obiskovalec!

Za uporabo foruma morate biti najprej prijavljeni v www.rojal.si nato pa kliknite na svoje ime pod tem besedilom.

V diskusiji sodelujejo

Novo v Rojalu