Daystate Air Wolf MTC
 • buhek
  Posts: 84
  Predstavitev Daystate Air Wolf MTC v kal. 5.5mm:

  O Air Wolf-u je na spletu objavljenega res ogromno, tako da ne bom razgljabljal na dolgo kako deluje. V glavnem gre za elektronsko regulirano puško katera na mesto klasičnega ventila uporablja elektronsko vodenega. Pri MTC zadevi gre, da na podlagi pritiska v rezervoaru zraka, ki ga meri natančen senzor elektronika določa kako dolgo bo ostal ventil odprt. Se pravi pri začetnem pritisku v rezervoaru zraka je ventil odprt manj časa, s streljanjem se tlak v rezervoaru manjša, tako mora ventilj biti odprt dalj časa, da zagotovi zadostno količino zraka za čim boljšo konzistenco strelov. Približno tako deluje elektronsko regulirana puška. Prednost te tehnologije je predvsem v porabi zraka, tako da take puške imajo izredno velik izkoristek! Puška ima display na katerem ima informacije o tlaku v rezervoaru, število strelov, napolnjenost baterije in na katera moč je izbrana. Puška ima izbiro med dvema stopnjama moči, polno moč in zmanjšano moč, ki je 70% polne moči.
  Pa še nekaj o mojem Air Wolf-u
  Gre za posebno naročilo v tovarno, saj sem hotel imeti daljšo cev 60cm namesto 43cm (od Air Ranger Extreme .22). Zakaj pa? Mnogo lastnikov Air Wolfov se je pritoževalo nad natančnostjo na polni moči zaradi rahlo spiralnega leta diabol. Ker imam tudi Air Rangerja ,ki teh problemov nima, zato sem hotel imeti daljšo cev! O Rangerju kdaj drugič, nazaj k Wolfu.
  Puška je izredno lepo narejena, materiali so skrbno izbrani. Seveda me je zanimalo kaj puška zmore, tu je nekaj podatkov: 
  Puško sem testiral na polni moči z JSB 18.13gr rezervoar zraka je bil napolnjen na 210 bar.
  Min. hitrost 307m/s 
  Max. hitrost 313m/s
  Povprečje 310m/s skozi 80 STRELOV iz 210 bar. na 140 barov! Tako, da moč znaša 56J.
  Na zmanjšani moči nisem naredil celotnega "shot stringa" je pa povprečje nekje 270m/s moči 42J z isto diabolo.
  Zaključek!
  Puška je izredno lepa,močna in natančna. Je pa tudi dolga in težka. potem pa je tu še seveda cena. Puško priporočam vsakemu, ki bi rad streljal malo bolj natančno in dlje kot običajne PCP-jke. Mene je navdušila!
  Na koncu še zahvala ekipi Rojala predvsem pa Roku, ki je bil potrpežljiv z mano! Jih priporočam!!


   
  IMG_0054.JPG
  640 x 480 - 97K
  IMG_0053.JPG
  640 x 480 - 106K
 • buhek
  Posts: 84
  Še nekaj slikic tarč.V vsaki tarči je 5 strelov res pa da je nagajal veter! Na polni moči iztopata dve diaboli jsb 18.13 gr in H&N baracuda 21.14gr streljani na 50m. Na razdalji 35m test različnih diabol na obeh močeh! Notrnji krog tarče je 12.6mm oz. 1/2"
  IMG_0057.JPG
  640 x 480 - 110K
  IMG_0060.JPG
  640 x 480 - 117K
  IMG_0058.JPG
  640 x 480 - 107K
  IMG_0059.JPG
  640 x 480 - 97K
 • cinci
  Posts: 184
  Buhek, čestitam za nakup. Tale MTC je tudi mene precej mikal, sicer sem gledal MK4 panther. Žal so ga ob začetku proizvodnje Pulsarja prenehali izdelovati, potem sem začel malo bolj Air Wolfa spremljat...
  Rok me je poklical, ko je tvoj prišel v trgovino, da sem si ga v živo ogledal in res je zelo lep in kvaliteten izdelek. Odličen prožilec, lepa kombinacija elektronike in klasike, izredno dovršeno kopito,...
  Si pa z drugo cevjo izgubil še eno super stvar - tihost. Kolikor sem videl, tvoja cev nima shrouda, ki je sicer med boljšimi. A, kolikor vem in kolikor se spomnim iz obiska pri tebi, glasnost te itak ne moti.
  No, vsekakor uživaj z novo igračo!
 • buhek
  Posts: 84
  Hvala! Tudi mene je zanimal MK4, sem imel naročenega pri (trgovcu ki ga ne bom omenjal) v kal. 0.20 (5mm), ter plačal akontacijo vendar do realizacije naročila ni prišlo. Prej sem pa pri njem kupil Air Rangerja. Ko je Rojal postal zastopnik za Daystate ni bilo več možno naročiti MK4, ker ga je zamenjal Pulsar, ki pa tudi meni ni preveč všeč. Tako sem pristal pri Air Wolfu. Zakaj dolga cev, samo zaradi natančnosti pri maksimalni moči. Če bodo Pulsarja naredili v karabinski verziji ga bom zagotovo kupil.

Pozdravljeni, obiskovalec!

Za uporabo foruma morate biti najprej prijavljeni v www.rojal.si nato pa kliknite na svoje ime pod tem besedilom.

V diskusiji sodelujejo

Novo v Rojalu