Pozdravljeni
Po kar dolgem času je moja RWS P225 CO2 izdihnila (verjetno zaradi self-made tuninga) zato vas prosim za malo pomoči. :oops:
Verjetno bom v bljižnji prihodnosti kupil nadomestek in me zanima kaj mi priporočate. Naj za lažjo odločitev in preprečevanje vnaprej neuporabnih nasvetov dodam, da sem imel v zbirki že:
UMAREX CPS (yogurt lonček-plastika), F92 (do zdaj verjetno najboljša), COLT 1911 Dark Ops (odlična zadeva ampak noga saržerja...), P225 (kompaktnež ampak tisto z bombicami...) in ne, nisem nek zagret UMAREX občudovalec, čudno naključje, še sam sem včasih v dvomih česar sem sposoben... hehe.
Želja je, da je vsaj zaklep kovinski (zaradi teže) in da ima diabole (ali kroglice) v saržerju, ki je izmenljiv skupaj z bombico za CO2. Vem, da je takšnih CO2 pištol bore malo, glede na moje dosedanje raziskovanje. Umarex starejših letnikov je super, ampak sistem za CO2 bombice mi gre na živce. :evil: aja pa revolverji mi niso pri srcu... malo preveč Chuck Norris zadeva... hehehe, šala, da ne bo zamere. :wink: no R77 je vredu zadeva, ampak zaenkrat ne.
Prosim predloge MODEL in PROIZVAJALEC pa po možnosti kje v Sloveniji se jih da nabavit.
Ima kdo izkušnje z pištolami od ASG (CZ75 Compact je prav sexy :roll: ), Crosman T4 (qstraza?), Umarex USP in SA177?
Pozdravljeni, mene pa zanima kako je z nadgraditvijo gamove pt- 85, da bi bila "malo" močnejša :D . Kupujem namreč omenjeno pištolo in bi želel vedeti ali je to mogoče? In če imam na razpolago možnost za nadgraditev pištole je to mogoče v rojalu? Imam namreč pri vas predelan sprožilec pri puški in se zelo dobro obnese. Zato ne maram da bi mi jo navijal kak pacač :twisted: če lahko to naredi strokovnjak :wink:
blacky.r1 Napisal/-a:Pozdravljeni, mene pa zanima kako je z nadgraditvijo gamove pt- 85, da bi bila "malo" močnejša :D . Kupujem namreč omenjeno pištolo in bi želel vedeti ali je to mogoče? In če imam na razpolago možnost za nadgraditev pištole je to mogoče v rojalu? Imam namreč pri vas predelan sprožilec pri puški in se zelo dobro obnese. Zato ne maram da bi mi jo navijal kak pacač :twisted: če lahko to naredi strokovnjak :wink:
Pozdravljeni!
Žal se z poceni predelavo pridobi izredno malo moči, poraba plina pa se poveča.
Raje si poglejte novi 2 gamovi pištoli, ki sta močnejši.
blacky.r1 Napisal/-a:Pozdravljeni, mene pa zanima kako je z nadgraditvijo gamove pt- 85, da bi bila "malo" močnejša :D . Kupujem namreč omenjeno pištolo in bi želel vedeti ali je to mogoče? In če imam na razpolago možnost za nadgraditev pištole je to mogoče v rojalu? Imam namreč pri vas predelan sprožilec pri puški in se zelo dobro obnese. Zato ne maram da bi mi jo navijal kak pacač :twisted: če lahko to naredi strokovnjak :wink:
Pozdravljeni!
Žal se z poceni predelavo pridobi izredno malo moči, poraba plina pa se poveča.
Raje si poglejte novi 2 gamovi pištoli, ki sta močnejši.
Ali ni to ta gamova nova pištola?
http://www.avantura.info/35-zracne-pist ... 5-blowback
Za uporabo foruma morate biti najprej prijavljeni v www.rojal.si nato pa kliknite na svoje ime pod tem besedilom.