Crosman - Rogue .357 pri Rojalu kot prednaročilo
 • Kot vidim zbirate naročila za Crosman - Rogue .357. Mene zanima zakaj ste se odločili za to epcp puško, predvsem zaradi poročil na spletnih forumih, ki poročajo o resnih težaveh težavah (elektronika, staržerji ipd.)? Zainteresirani si preberite tole http://www.talonairgun.com/forum/viewtopic.php?t=23024.
 • PanterPanter
  Posts: 592
  Se je že dobro začelo!
  lp,Panter
 • Rok
  Posts: 1,745
  said:

  Kot vidim zbirate naročila za Crosman - Rogue .357. Mene zanima zakaj ste se odločili za to epcp puško, predvsem zaradi poročil na spletnih forumih, ki poročajo o resnih težaveh težavah (elektronika, staržerji ipd.)? Zainteresirani si preberite tole http://www.talonairgun.com/forum/viewtopic.php?t=23024.  Zadnje leto smo jih težko pričakovali. Naj bi bile na voljo že lani in so tudi bile, seveda najprej v ZDA. Ko so pri Crosmanu dobili povratne informacije od kupcev o teh težavah, so preklicali dobavo in se posvetili težavam. Letos, končno, naj bi bile te napake odpravljene, tudi na letošnjem sejmu v Nemčiji smo jo razstavljali in streljali, tako, da puška ima potencial. Seveda vse skrbi vsa ta elektronika. Ko smo se letos pogovarjal s Daystate, ki imajo večino pušk na baterijah že dolgo časa, so zatrdili, da se vseeno izplača.
  lp, Rok

  http://www.rojal.si - Spletna orožarna
  http://wiki.rojal.si - Wikipedia orožja
 • Upam, da bodo zadeve res popravili tako kot se spodobi pri puški tega cenovnega razreda. Če pa ne pa ostane še Evanix Speed in Giant v 9mm (150 J) ali kaj drugega iz njihovega 2012 izbora. Majn problemov in ugodnejša cena. S pravimi naboji se da pa še kaj več moči iztisniti :mrgreen: .

Pozdravljeni, obiskovalec!

Za uporabo foruma morate biti najprej prijavljeni v www.rojal.si nato pa kliknite na svoje ime pod tem besedilom.

V diskusiji sodelujejo

Novo v Rojalu